Skicka påskblommor

Önska Glad Påsk med ett blomsterbud

Gul ros, välj själv antal rosor till din bukett (min. tre st). Skicka rosorna med ett bud från Flowerhouse och önska Glad Påsk!
Hos Flowerhouse kan du själv bestämma hur många rosor du vill skicka (min. är tre stycken rosor). Välj mellan gula, röda, rosa, orange och vita rosor. Till påsk passar ett fång gula rosor perfekt!

beställ din blomstrande påskgåva online

Bra val när du ska skicka blommor med bud:

Flowerhouse och Euroflorist

(väljer du Euroflorist? Uppge rabattkod TDEUROFLORIST10 i kassan, så får du 10 % rabatt på ditt köp)

Röda rosor i alla ära – till vissa högtider passar det helt enkelt bättre med blommor i andra färger än just rött. Till påsk är gult den dominerande färgen. Just gul är en färg som utstrålar glädje, ljus och solsken. Gult har en antidepressiv verkan, då färgen frigör serotonin, en signalsubstans som kopplas till glädjekänslor och välmående.

Vill du skicka en uppiggande påskgåva till någon när och kär? Ett blomsterbud är ett trevligt (och uppskattat) presentalternativ. Det är busenkelt att beställa blombud idag när det kan göras online framför datorn. Blomsterförmedlingarna på nätet har laddat upp med mängder av färgglada påskbuketter. Den gula påskliljan är den populäraste påskblomman, men även gula rosor, gula och lila krokus, pärlhyacinter, gula, blå och lila penséer m m används flitigt av floristerna till påsk.

Kika in hos Flowerhouse och Euroflorist och spana in alla färgglada påskbuketter, påskgrupper och påskdekorationer. Jämför utbud och priser och välj ut din favorit! Budavgiften är den samma hos de båda förmedlingarna (99 kr för blommor som skickas inom Sverige), så den detaljen behöver du inte ta med när du jämför butikerna. Se mer här:

Påskblommor hos Flowerhouse

Påskblommor hos Euroflorist

Kampanj hos Euroflorist:
med rabattkod TDEUROFLORIST10,
får du 10 % rabatt på ditt blomsterbud.