Nyheter, kampanjer, info

Flowerhouse februaribukett

Flowerhouse månadsbukett för februari

Bukett från Flowerhouse med röda tulpaner, vit lisianthus, rosa alstromeria, vide & storbladig eucalyptus.
Flowerhouse månadsbukett för februari består av röda tulpaner, vit lisianthus, rosa alstromeria, vide och storbladig eucalyptus. Beställ ett blombud snabbt och smidigt i onlinebutiken och överraska en vän med ett fång vackra blommor!

 

Hos Flowerhouse hittar du mängder av vackra buketter, blomsterdekorationer, krukväxter och andra blomsterarrangemang.
Det finns t ex gott om buketter med RÖDA ROSOR i sortimentet!

Överraska med ett fång vackra blommor

– skicka dem med ett Flowerhouse-blombud!

Interfloras Februaribukett

Februaribuketten från Interflora

Blombukett med ranunkler, tulpaner, vaxblommor och blåbärsris. Plus en ask chokladpraliner (fyra praliner). Överraska med ett blomsterbud från Interflora!
Interflora lanserar varje månad en ny, unik bukett. Så här stilig är februaribuketten. Den innehåller bl a ranunkel, tulpaner, vaxblomma och blåbärsris. Plus en ask med choklad om du så önskar! Skicka blommor med bud från Interflora och gör någon riktigt glad!

Se alla vackra blombuketter hos Interflora här!

Flowerhouse Decemberbukett

Flowerhouse månadsbukett för december

Flowerhouse decemberbukett med vita amaryllis, vide, julpynt och säsongsgrönt.
Så här tjusig är Flowerhouse Decemberbukett. Den består av vita amaryllis, vide, säsongsgrönt och julpynt. Blommorna finns att beställa online i Flowerhouse e-butik.

Flowerhouse tillhör de största blomsterförmedlingarna på nätet. Varje månad lanserar de en ny, unik bukett. Decemberbuketten blev en härlig kombination av vita amaryllis, vide, säsongsgrönt och julpynt.

Ett blomsterbud via Flowerhouse kostar 99 kr.

Vill du skicka blommor till utlandet, så fixar Flowerhouse det också🙂

Månadens bukett hos Interflora

Decemberbuketten

Bukett med röda snittamaryllis, eucalyptus och en ask choklad. Skicka blommorna med ett bud från Interflora och önska God Jul!
Varje månad tar Interflora fram en ny, unik bukett. Så här tjusig är decemberbuketten! Naturligtvis går den i julens tecken. En bukett med ståtliga röda amaryllis och eucalyptus tillsammans med en ask choklad blir en superfin julklapp!

Budavgift: 99 kr

Vill du skicka blommor till utlandet? Då är Interflora ett bra val! De har det bästa utbudet av blommor som kan skickas utomlands och de skickar bud till flest länder (ca 150 st) jämfört med andra blomsterförmedlingar på nätet.

Halloweenblommor

Önska Glad Halloween med ett blomsterbud

Bukett med blandade blommor i orange och rött +dekorationsäpple. Skicka blommorna med bud från Euroflorist och överraska till Halloween!
Den här tjusiga Halloweenbuketten är framtagen av Euroflorist. Buketten består av rosor, nejlikor, krysantemum och liljor i orange och röda färgtoner. Verkligen fin! Ett blomsterbud är busenkelt att beställa i Euroflorists egen webbutik

10 % rabatt t o m 30 september

10 % rabatt på ditt köp

Kampanj hos Euroflorist t o m 30 september 2018

Med rabattkod TDSUMMERSE10 får du 10 % rabatt på blomsterbud som du beställer hos Euroflorist. Kampanjen pågår t o m den 30 september 2018.

Euroflorist är en av våra mest populära blomsterförmedlingar på nätet. De har mångårig erfarenhet av att förmedla blomstergåvor med blomsterbud. I Euroflorists sortiment ingår flera buketter med röda rosor, men även rosor i andra färger finns representerade (t ex vita, orange, gula, rosa, pastellfärgade rosor).

Gör någon glad – skicka blommor med bud från Euroflorist!

Glöm inte att du får 10 % rabatt med rabattkod TDSUMMERSE10.

10 % rabatt hos Euroflorist

Kampanj hos Euroflorist t o m 27 maj

10 % rabatt på ditt köp

Med rabattkod MAMMA10TD får du 10 % rabatt på blomsterbud som du beställer hos Euroflorist. Kampanjen pågår 6 – 27 maj, 2018.

Euroflorist har flerårig erfarenhet av blomsterförmedling på nätet. Om det är just röda rosor du vill skicka finns det gott om dem i butiken. Du kan också välja att skicka rosor i någon annan färg, eller någon annan blomsort. Många buketter består av en blandning av olika sorters blommor i härliga färger.

Gör någon glad – skicka blommor med bud från Euroflorist!

Glöm inte att du får 10 % rabatt med rabattkod MAMMA10TD.