Skicka rosor i mixade färger

Rosor i mixade färger

Bukett med rosor och kvistrosor i rosa, ljusrosa, rött, och aprikost. Blommorna finns att beställa som blomsterbud hos Flowerhouse.
“Miss U”, en vacker blombukett bestående av rosor och kvistrosor i rosa, ljusrosa, rött, och aprikost. Buketten är designad av Flowerhouse skickliga florister.

Skicka dem med ett blombud

Rosor är magiskt vackra, oavsett färg! Vid festliga tillfällen passar en rosbukett med blommor i mixade, härliga färger perfekt!

De välkända blomsterförmedlarna Euroflorist och Flowerhouse är båda duktiga på att arrangera vackra rosbuketter. Båda tar 99 kr för ett blomsterbud inom Sverige, så den avgiften behöver du inte ta med i din jämförelse av onlineförmedlare. Tag dig istället tid att studera blomsterföretagens olika utbud av rosor innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka.

Nedan ser du några utvalda bildexempel på buketter med rosor i mixade färger.  Vi ber om ursäkt för att direktlänkningen till Euroflorists olika buketter inte fungerar. Utgå från Euroflorist startsida och sök på Rosor, så kommer du rätt!

Bukett med rosor i blandade, milda färger (här rosa, orange, vitt, aprikos). Skicka blommorna med ett blomsterbud från Euroflorist!
“Färgklick”, med bl a rosor i blandade, milda färger. Buketten ingår i Euroflorists sortiment av blombuketter. Att blommografera är busenkelt idag när du kan beställa din blomstergåva direkt på nätet!  Obs: tyvärr fungerar inte direktlänkningen till Euroflorists olika buketter. Du kommer istället till Euroflorists startsida.

Bukett med ljusrosa rosor, creme germini, rosa prärieklocka, vaxblomma och pistge. Finns hos Flowerhouse.
“Skönhet”, en fantastisk blombukett med rosor i olika rosa färgtoner, cremefärgade germini, rosa prärieklocka, vaxblomma och pistage. Beställ blommorna direkt på nätet i Flowerhouse egen webshop!

Bukett med vita o. rosa rosor, lila prärieklockor och småblommigt vitt. Blommorna finns att köpa hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
En bedårande bukett som heter just “Bedårande”. Den består av rosa och vita rosor, lila prärieklockor och småblommigt vitt. Buketten finns hos populära Euroflorist. Obs: tyvärr fungerar inte direktlänkningen till Euroflorists olika buketter. Du kommer istället till Euroflorists startsida.

Bukett med blommor i blandade, glada färger (bl a rosor i orange och rosa). Buketten finns att beställa hos Euroflorist.
“Tycker om dig”, en superfin bukett med blommor i glada, blandade färger (bl a orange och rosa rosor). Blombuketten är formgiven av Euroflorists florister. Obs: tyvärr fungerar inte direktlänkningen till Euroflorists olika buketter. Du kommer istället till Euroflorists startsida.

En ovanligt vacker rosbukett, med rosa och aprikos rosor, rosa nejlikor, aprikos santini, vax blomma, kärleksört och grönt. Rosbuketten finns att beställa som blomsterbud hos Flowerhouse.
En ovanligt vacker rosbukett, med rosa och aprikos rosor, rosa nejlikor, aprikos santini, vax blomma, kärleksört och grönt. Rosbuketten finns att beställa som blomsterbud hos Flowerhouse.

Bukett från Flowerhouse med pastellfärgrade blommor i ljusrosa, creme, aprikos och vitt. Finns att beställa som blombud hos Flowerhouse, en av våra mest populära blomsterförmedlingar på nätet.
Bukett från Flowerhouse med pastellfärgrade blommor i ljusrosa, creme, aprikos och vitt. Finns att beställa som blombud hos Flowerhouse, en av våra mest populära blomsterförmedlingar på nätet.

Det finns MÅNGA färger på rosor att välja mellan! Vilken väljer du till ditt blomsterbud? Se fler tips här:

Skicka röda rosor
Skicka rosa rosor
Skicka orange rosor
Skicka gula rosor
Skicka vita rosor
Skicka pastellfärgade rosor

Studera utbuden hos olika blomsterförmedlare innan du bestämmer dig för vilken rosbukett du vill att ditt blomsterbud ska bestå av. Se mer här:

Till Euroflorists rosor

Till Flowerhouse rosor

 

Vad är det för sorts blommor du vill skicka med bud, om inte rosor? Se några utvalda, alternativa blomsorter här:

Blandade buketter
Skicka gerberas
Skicka liljor
Skicka nejlikor
Skicka orkidéer

Beställ rosor i mixade färger online

skicka blommorna med bud direkt hem till mottagaren

Alla ovan nämnda blomsterförmedlingar skickar blommor både inom Sverige och till utlandet.