Skicka rosa rosor

Skicka ett fång rosa rosor

Bukett med rosa rosor och vit brudslöja, inslagen i fint silkespapper.
Rosor i massor” är en fantastisk bukett med rosa rosor och vit brudslöja, inslagen i fint silkespapper för att höja presentkänslan. Buketten finns att beställa hos blomsterförmedlaren Flowerhouse. Gör någon glad med ett blomsterbud! Det blir garanterat uppskattat.

Beställ ett blomsterbud på nätet

Visst är det fint med ROSA ROSOR? De utstrålar en härlig romantisk feeling.

Vill du skicka en bukett med söta rosa rosor till en vän? Du kan beställa dem direkt online hos en blomsterförmedling på nätet.

Några bildexempel på rosa rosor hos blomsterförmedlarna Euroflorist och Flowerhouse (du hittar fler i resp. webshop) ser du nedan.  Vi ber om ursäkt för att direktlänkningen till Euroflorists olika buketter inte fungerar. Utgå från Euroflorist startsida och sök på Rosor, så kommer du rätt.

En enkel bukett med en stycken rosa ros, vit brudslöja, steelgrass och ett rött dekorationshjärta. Från Flowerhouse.
Rosa glitterros från Flowerhouse. Ett enkelt, men stilfullt arrangemang med en rosa ros, steelgrass, brudslöja och ett rött dekorationshjärta på pinne. En bukett från Flowerhouse.

Bukett med rosa rosor, vit brudslöja och blåbärsris.
Pink Dream” är en underbar rosbukett med rosa rosor och vit brudslöja tillsammans med blåbärsris. Rosa sisal knyter ihop buketten. Titta in hos Flowerhouse, där hittar du det fina arrangemanget!

Bukett med blommor i rosa och cerise; rosor, nejlikor, germini +en ask med chokladhjärtan. Gåvan finns att köpa hos Euroflorist.
“Mitt hjärta”, med blommor i rosa och cerise färgtoner samt en hjärtformad ask fylld med chokladhjärtan. Presentsetet finns att beställa som blomsterbud hos Euroflorist. Obs: tyvärr fungerar inte direktlänkningen till Euroflorists olika buketter. Du kommer istället till Euroflorists startsida.

Buketten "Ljuvlig", med ljusrosa, rosor, alstromeria, krysanthemum. Skicka buketten med ett blomsterbud från Flowerhouse och överraska en vän!
“Ljuvlig”, en underbar bukett från Flowerhouse, med ljusrosa, rosor, alstromeria, krysanthemum och grönt. Blommorna finns att beställa som blomsterbud i Flowerhouse onlinebutik.

Buketten "Sagolik", med rosa rosor, vit prärieklocka, lila limonium, fontängräs och pistage. Blommorna finns att beställa online hos Flowerhouse.
Rosa rosor, vit prärieklocka, lila limonium, fontängräs och pistage i en härlig kombination. Blombuketten heter “Sagolik” och ingår i Flowerhouse stora utbud av blomsterarrangemang.

Rosa ros - välj antal själv (minst tre stycken). Ett alternativ från Flowerhouse.
Rosa Ros, välj antal själv. Alternativet finns hos Flowerhouse. Obs: Minimiantal som går att beställa är 3 st rosor.

Bukett med rosa, vita och cerice rosor. Skicka dem med ett bud från Euroflorist!
“Rosa rosmix”, med rosor i rosa, vitt och cerice. Rosbuketten finns hos Euroflorist. Obs: tyvärr fungerar inte direktlänkningen till Euroflorists olika buketter. Du kommer istället till Euroflorists startsida.

Bukett med ljusrosa rosor, creme germini, rosa prärieklocka, vaxblomma och pistage. Blommorna finns hos Flowerhouse, en väletablerad blomsterförmedling på nätet.
En superfin bukett från Flowerhouse, med ljusrosa rosor, creme germini, rosa prärieklocka, vaxblomma och pistage. Överraska med ett fång blommor – skicka dem med ett bud från Flowerhouse!

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på rosbuketter hos olika blomsterförmedlare innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka. Se mer här:

Rosor hos Euroflorist

Rosor hos Flowerhouse

 

Det finns MÅNGA färger på rosor! Vilken väljer du till ditt blomsterbud? Se fler tips här:

Skicka röda rosor
Skicka orange rosor
Skicka gula rosor
Skicka vita rosor
Skicka pastellfärgade rosor
Skicka rosor i mixade färger

Tycker du att någon annan blomsort passar bättre än rosor till ditt blomsterbud? Se nårga utvalda tips här:

Blandade buketter
Skicka gerberas
Skicka liljor
Skicka nejlikor
Skicka orkidéer

Beställ rosa rosor online

skicka blommorna med bud direkt hem till mottagaren

Alla ovan nämnda blomsterförmedlingar skickar blommor både inom Sverige och till utlandet.