Skicka pastellfärgade rosor

Skicka pastellfärgade rosor

Bukett med ljusrosa rosor, creme germini, rosa prärieklocka, vaxblomma och pistge. Finns hos Flowerhouse.
“Skönhet”, en fantastisk blombukett med ljusrosa rosor, cremefärgade germini, rosa prärieklocka, vaxblomma och pistage. Du hittar den hos Flowerhouse, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.

Beställ rosorna online

Euroflorist och Flowerhouse är två stora, välkända blomsterförmedlingar på nätet. De har lite olika utbud av rosor, så kika gärna igenom bådas sortiment innan du bestämmer dig för vilken bukett du vill skicka. Både Euroflorist och Flowerhouse tar 99 kr i avgift för ett blomsterbud inom Sverige, så den summan behöver du inte jämföra när du ska välja vem som ska få äran att ta hand om din beställning.

Ett par bildexempel på pastellfärgade rosor följer härunder.  Vi ber om ursäkt för att direktlänkningen till Euroflorists olika buketter inte fungerar. Utgå från Euroflorist startsida och sök på Rosor, så kommer du rätt!

Bukett med vita o. rosa rosor, lila prärieklockor och småblommigt vitt. Blommorna finns att köpa hos Euroflorist, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
En bedårande bukett som heter just “Bedårande”. Den består av rosa och vita rosor, lila prärieklockor och småblommigt vitt. Buketten finns hos populära Euroflorist. Obs: tyvärr fungerar inte direktlänkningen till Euroflorists olika buketter. Du kommer istället till Euroflorists startsida.

Bukett med rosor i blandade pastellfärger.
My Valentine“, en klar favorit! Buketten med de pastellfärgade rosorna hittar du hos Flowerhouse.

 

Rosor finns att beställa i alla möjliga färger. Vill du välja enfärgade rosor eller en bukett med rosor i mixade färger? Se fler exempel här:

Skicka röda rosor
Skicka rosa rosor
Skicka orange rosor
Skicka gula rosor
Skicka vita rosor
Skicka rosor i mixade färger

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER hos de största blomsterförmedlarna på nätet innan du bestämmer dig för vilka rosor du vill skicka. Se mer här:

Till Euroflorist
Till Flowerhouse

Känns inte rosor rätt för ditt blomsterbud? Se några utvalda, alternativa blomsorter här:

Blandade buketter
Skicka gerberas
Skicka liljor
Skicka nejlikor
Skicka orkidéer

Beställ ett blomsterbud med pastellfärgade rosor

skicka rosorna med bud direkt hem till mottagaren

Alla ovan nämnda blomsterförmedlingar skickar blommor både inom Sverige och till utlandet.