Skicka choklad eller en godisbox

Skicka en chokladask eller en godisbox
– en present som garanterat kommer att uppskattas!

 

Som alternativ till att skicka blommor med bud kan du skicka en läcker chokladask eller en kartong fylld med presentmottagarens favoritgodis! Chokladaskarna och godisboxarna skickas med vanlig post. Ett par tips:

Chokladbudet

Hos Chokladbudet kan du beställa chokladgåvor som skickas hem till mottagaren per post. Välj mellan exklusiva chokladaskar, presentförpackningar, små trevliga chokladpresenter och ekologisk choklad. Utbudet varierar över tid.

 

Godisboxen

Skicka en godisbox fylld med läckert godis! Det kan vara choklad, lakrits eller andra smaskiga sötsaker.

Hos Godisboxen finns det mängder av olika godisboxar, fyllda med olika sorters choklad och godis, att välja mellan! Vissa av dem innehåller dessutom en extra present, förutom godiset; t ex ett presentkort på en tidningsprenumeration, trisslotter, biobiljetter…

Och det bästa av allt: du kan göra själva kartongen som godiset ligger i till en personlig gåva! Det gör du genom att ladda upp en egen bild som sedan trycks på kartonglocket. Det blir en superfin present; en personlig box fylld med läckert godis! (obs: om du inte vill använda dig av en egen bild kan du välja ett färdigt motiv hos Godisboxen).

 

Till Chokladbudet!

Till Godisboxen!