Skicka Fairtrade-rosor

Överraska med ett fång Fairtrade-rosor
Ingen budavgift!

Bringbloom

Skicka Fairtrade-rosor fraktfritt!

->Fairtrade-rosor hos BRINGBLOOM

Bukett med röda Fairtrade-rosor, Bringbloom
15 st långa, ståtliga Fairtrade-rosor. Blommorna kommer från Kenya och håller hög kvalitet. Överraska någon du gillar med ett fång Fairetrade-rosor! Väljer du att skicka ditt blomsterbud via Bringbloom slipper du att betala någon budavgift. Din gåva levereras i en unik förpackning som ger mottagaren en härlig unboxingkänsla. 5 dagars garanti på blommorna gäller. Skötselinstruktioner bifogas leveransen.

 

Fördelar med Bringbloom:

 • Ingen budavgift tillkommer
 • Rimliga priser
 • Din blomstergåva levereras i en unik,
  skyddande förpackning, vilket ger en lyxig unboxingkänsla
 • Fem dagars garanti på blommorna gäller
 • Skötselinstruktioner bifogas
 • Erbjuder Fairtrade-buketter med rosor från Kenya

Fullständiga villkor med information om hålltider för garanterad leverans och om vilka tider på dagen/kvällen som Bringbloom skickar ut blomsterbud hittar du här.

När du skickar blommor via Bringbloom:
Glöm inte att beställa till ett hälsningskort (kostnad 15 kr), så att mottagaren vet vem som har skickat blommorna!

Bringbloom levererar blommor med bud helgfria vardagar i följande områden:

 • Skåne
 • Stockholms län
 • Mälardalen
 • Västsverige
 • Halland
 • Skaraborg
 • Östergötland
 • samt områden runt Uppsala, Karlstad, Kristinehamn och Karlskoga

Ny leveransområden tillkommer allteftersom. För att kolla om det går att skicka rosor till “din” ort: Skriv in aktuellt postnummer och ort i sökfunktionen “Var levererar vi” på Bringblooms hemsida, så får du information om det är möjligt att sända blommor till aktuell ort.

Bringbloom är en relativt nyetablerad blomsterförmedling i Sverige. De satsar på hållbarhet, miljö och förbättrade arbetsvillkor hos rosodlarna.

Bringblooms rosor håller hög kvalitet. De kommer från Kenya, vars klimat lämpar sig mycket bra för rosodling. Effektiva transporter och det gynnsamma klimatet ger rosodlingarna nästan dubbelt så stor avkastning per kvadratmeter jämfört med rosor odlade i Europa. Bringbloom skriver på sin hemsida att koldioxidusläppen blir 60 % lägre jämfört med rosor som odlas i t ex Skandinavien, transporten inkluderad.

När du skickar Fairtrade-rosor via Bringbloom: En del av ordersumman går till en Fairtrade-premiefond, som används till samhällsförbättrande åtgärder för lokalbefolkningen i utsatta områden, t ex till hälsovård, till investeringar i nya skolor, till utveckling av jordbruket, till att motarbeta barnarbete, till säkerställning att anställda får avtalsenliga löner och förbättrade arbetsvillkor m m.

Vi fick själva glädjen att motta en bukett röda rosor via ett Bringbloom-bud. Blommorna låg fint förpackade i en tjusig box. Ett grönt silkesband var knutet runt rosorna, som låg inslagna i silkespapper. Vi knäppte några bilder på boxen och rosorna med mobilen för att visa hur det hela såg ut. Resultatet ser du här:

Vi blev väldigt nöjda med både leveransen och de vackra rosorna. Därför kan vi med glädje rekommendera Bringbloom som blomsterförmedling.

 


Några utvalda bildexempel på Fairtrade-buketter hos Bringbloom:

15 st långa, rosa Fairtrade-rosor. Ur Bringblooms sortiment.
15 st vackra, rosa Fairtrade-rosor i ett fång. Väljer du att skicka de här blommorna bidrar du till att odlare och deras anställda i Kenya får bättre arbetsvillkor och ekonomi. Obs: frakten ingår i priset – och det är inte högt:)
Bukett med rosa och vita rosor tillsammans med gröna eucalyptus-stjälkar. Superfin! En Fairtrade-bukett från Bringbloom - skicka den med bud och gör någon glad!
Vita och rosa Fairtrade-rosor tillsammans med gröna eucalyptusstjälkar. Flott! Rosbuketten ingår i Bringblooms Fairtrade-sortiment.
Stor bukett med vita rosor och eucalyptusstjälkar. Skicka dem med ett bud från Bringbloom och överraska en vän!
Vita rosor och eucalyptusstjälkar bildar en rofylld och stilren bukett. Fairtrade-rosorna finns att beställa hos Bringbloom. Skicka dem med ett blombud och gör någon riktigt glad!

Gör mottagaren av ditt blomsterbud överraskad och glad, samtidigt som du bidrar till bättre levnadsvillkor för utsatta människor! Du slår två flugor i en smäll:)

Se alla Fairtrade-rosor hos Bringbloom här!

Bringbloom

Skicka Fairtrade-rosor fraktfritt!

->Fairtrade-rosor hos BRINGBLOOM