Rosplantor

Handla rosplantor online

Spana in utbudet av rosplantor hos Odla.nu, en av de största svenska trädgårdsbutikerna på nätet. Under säsong finns det etta antal olika rossorter att välja mellan. Sist vi kollade fanns t ex buskrosor, slottsrosor, bourbonrosor och rabattrosor. Av naturliga skäl finns det perioder under året då det inte erbjuds några rosplantor alls.

 

Vi har själva inte handlat rosplantor hos Odla.nu, så vi kan inte gå i god för hur kvaliteten på plantorna är. Däremot har vi privat köpt blomsterlökar, blomsterknölar och inomhusväxter i butiken. Dessa har varit av mycket god kvalitet. Vid kontakt med kundtjänst har vi fått ett trevligt och proffsigt bemötande. Vi är således personligen nöjda med butiken och vi skulle därför inte dra oss för att handla även rosplantor hos Odla.nu. Om du bestämmer dig för att köpa rosor i den här trädgårdsbutiken håller vi tummarna för att dina plantor blir till belåtenhet! Skulle det trots allt vara något fel på det du beställt ska du självklart reklamera ditt köp. Det är ju lite speciellt att handla levande växter på nätet och det är viktigt att du som kund blir nöjd med ditt köp och att dina varor motsvarar dina förväntningar.

Kika gärna runt i butikens alla avdelningar. Där finns många intressanta produkter för dig som gillar odling och trädgård. Spana in följande huvudkategorier:

Fröer
Växter
Inomhusodling
Träd, buskar & rosor
Trädgårdsredskap och skötselprodukter
För balkong & uteplats
Krukor & trädgårdsdekorationer

Fraktavgifter:
Fri frakt till närmaste utlämningsställe vid köp över 399 kr, annars 49 kr.
Hemleverans: 89kr

Betalningsalternativ:
kortbetalning, bankbetalning, delbetalning via Klarna eller Klarna faktura